Вторник, 19.03.2024, 11:24
Вітаю Вас Гость | RSS

   КЗ "Юр'ївська БЗОШ І-ІІІ ступенів"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Дитяча лінія

Головна » 2015 » Июнь » 9 » Честь і нагороди - юним талантам
09:53
Честь і нагороди - юним талантам

Переможці творчих конкурсів, МАН, обласних етапів предметних олімпіад та їх наставники зібралися для вшанування в РБК. Разом з переможцями грамоти і нагороди отримали педагоги - наукові керівники.

Соколюк Наталія Дмитрівна: ІІ Всеукраїнський історико-літературного конкурсу «Лицарі українського романтичного світосприйняття М.Коцюбинський. С.Параджанов» номінація «Відкриття», Шишман Н.М. Всеукраїнська експедиція учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина-Україна», Трофименко С.В. Всеукраїнський конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму, Трофименко Н.В.

Панченко Софія Сергіївна : Обласний творчий конкурс Туристський калейдоскоп в номінації «Ми в історії», Трофименко А.О. Обласна олімпіада з географії , Трофименко С.В..

Петінов Олександр Анатолійович: Обласний конкурс «Європа починається з тебе», Соколюк Л.Д.

Мельнікова Анастасія Іванівна: Обласний інформаційно-просвітницький медіа-конкурс «Крок у безпечне майбутнє» у номінації «Презентація», Непочатих Ю.Ю., Обласний творчий конкурс Туристський калейдоскоп в номінації «Суперкросвордист», Якименко В.С.

Переглядів: 411 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Стоп дискримінації
Гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024



Свернуть
Развернуть
Необходима авторизация
0