Четверг, 25.04.2024, 05:38
Вітаю Вас Гость | RSS

   КЗ "Юр'ївська БЗОШ І-ІІІ ступенів"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Дитяча лінія

Головна » 2017 » Ноябрь » 15 » Місячник з цивільного захисту та БЖД
10:45
Місячник з цивільного захисту та БЖД

 

«Безпечне дитинство майбутнє країни»

         З 23.10.2017 по 23.11.2017 в КЗ «Юр’ївська ‎БЗОШ І – ІІІ ступенів» проходить Місячник з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

        У рамках Місячника в класах були заплановані заходи, які мали за мету залучення учнів до масово – роз’яснювальної роботи з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, набуття умінь і навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я і життя в умовах загрози і виникнення надзвичайних ситуацій, підвищення рівня безпеки учасників навчально – виховного процессу, запобігання травматизму дітей під час навчально – виховного процессу та в побуті.

      Учні взяли участь в Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі на протипожежну та техногенну тематику. Маємо два призових місця: Кустова Яна, 4кл – ІІІ місце ( вч.Григоренко Л.П.) та Чуприна Анна, 8 клас – ІІ місце ( вч.Соколюк Л.Д.) . Початкові класи провели конкурс малюнків на тему: «ДСНС очима дітей».. Вчителі змагалися з учнями у творчому конкурсі «Сам собі рятівник. Небезпека від вогню». Квести, вікторини, конкурси проводили з учнями 5 – 9 класів.

  • « ЦЗ.Надзвичайні ситуації»;
  • « Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна!»
  • «Здоровим бути круто»
  • «За здорове життя»

     Учні 10-11-х класів розробили буклет «Пожежна безпека в школі». Класні керівники провели бесіди з усіх видів дитячого травматизму. Місячник - це унікальна можливість відійти від шаблону, це ніби чистий ковток повітря.

  

   

   

    

    

     

   

   

 

 

Переглядів: 459 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Стоп дискримінації
Гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024



Свернуть
Развернуть
Необходима авторизация
0